Expositie vierdelige serie “Jongvolwassen” in Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg

Mijn vierdelige serie “Jongvolwassen” hangt tijdens een expositie van 23 mei t/m 18 augustus in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg.

Serie Jongvolwassen

De serie bestaat uit vier beelden van kinderen in de leeftijd van 5-7 jaar, die zich voordoen als volwassenen. Hun jonge uiterlijk, volwassen blik en prachtige kleuren zorgen voor een afwisselende en grappige serie. De serie heeft een formaat van 60 x 60cm en is hoogwaardig afgedrukt en geplakt op MDF.

Röpcke Zweers Ziekenhuis in Hardenberg

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg is een algemeen ziekenhuis en maakt deel uit van de Saxenburgh Groep. De serie Jongvolwassen is te bezichtigen aan het begin van de polikliniek. Wanneer je het ziekenhuis binnen komt loop je rechtdoor langs de informatiebalie en bevind de polikliniek zich na ongeveer 30 meter in een gang aan je rechterhand. Het ziekenhuis heeft een eigen kunstcommissie die kunstenaars en fotografen regelmatig in staat stelt hun werk te exposeren.

Interesse in de serie uit de expositie

Heb je interesse in de serie of een locatie die publiek toegankelijk is waar de serie getoond mag worden neem dan contact op met Jeroen Rouwenhorst Fotografie in Duiven.