Bruiloft Marvin & Aida

bruiloft-marvin-aida-14

Marvin & Aida trouwden op vrijdag 16 september 2016 in Amsterdam. De dag begon in alle vroegte in het ouderlijk huis van Aida in Duiven, waar Marvin haar (vergezeld met vrienden en familie) kwam ophalen. Na een goed glas champagne vertrok het stel samen met hun twee zoontjes naar Amsterdam, waar de bruidsshoot gepland stond in Artis. Artis was een attractie rijker, want het bruidspaar trok natuurlijk de nodige aandacht.

Na de bruidsshoot vertrokken we naar het centrum van Amsterdam en werden ze opgehaald door de “Bredero”, een met vrienden en familie gevulde boot die het decor werd van de ceremonie. Na mooie woorden, een lach en een traan gaven Marvin & Aida elkaar het ja-woord. Na het aansnijden van de taart en het drinken van een borrel werd er aangemeerd bij het West-Indisch Huis in hartje Amsterdam. Daar vond de rest van het programma plaats.

Na een borrel volgde een chique diner. De avond werd spetterend afgesloten met een superfeest! Wat heerlijk om hierbij te zijn en de liefde van een mooi gezin vast te mogen leggen!

bruiloft-marvin-aida-01

bruiloft-marvin-aida-03

bruiloft-marvin-aida-04

bruiloft-marvin-aida-05

bruiloft-marvin-aida-06

bruiloft-marvin-aida-08

bruiloft-marvin-aida-09

bruiloft-marvin-aida-12

bruiloft-marvin-aida-10

bruiloft-marvin-aida-16

 

bruiloft-marvin-aida-17

bruiloft-marvin-aida-15

bruiloft-marvin-aida-18

bruiloft-marvin-aida-19

bruiloft-marvin-aida-20

bruiloft-marvin-aida-22

bruiloft-marvin-aida-13

bruiloft-marvin-aida-23

bruiloft-marvin-aida-25

bruiloft-marvin-aida-24

bruiloft-marvin-aida-26

bruiloft-marvin-aida-27

bruiloft-marvin-aida-29